söndag 27 oktober 2013

Slut helg och tidsomställning

Jahapp, då var denna helg redan slut. Fort går det, och i morgon är det extrajobb som gäller och en hel vecka för Freja på dagis. Dock misstänker jag att feber och biverkningar efter vaccinet kommer att komma i slutet på veckan, kunde ta en till två veckor efter vaccinationen för det att komma. Undrar varför det dröjer så länge.. Aja, tur jag tar en extra jobbdag i morgon då kanske!
Annars i helgen har vi väl haft fullt upp som vanligt. På fredagen åkte vi på lite affärer efter jobbet och sen hem och gjorde egen pizza. Blev kalasgott, sen mysite vi bara hemma och såg på idol och Sons of Anarchy. På tal om Sons, det är en serie som verkligen har tagit sig igen. Först var den bra, sen blev det lite rörigt och det spårade ut ganska mycket, men nu är den på topp igen. Så kul att ha en serie att följa :)
På lördagen sov vi till åtta-snåret sen åkte vi ner på stan efter frukosten och köpte lite grejs, bland annat färg till nya "tv-bänken". Ni får en bild sen när den är färdig. Riktigt bra kommer det att bli tror jag. Synd att det är så trist med allt förarbete.
Sen på lördag fick vi besök av mormor, johanna och kusinerna Hugo och Viktor. Vi fikade och barnen busade. Sen spontanköpte vi mat på ica och for till Jennielee, Frenkan och kusin Frank och åt middag där. Sen hem och såg premiären av årets Så mycket bättre! Kommer att bli bra i år. Synd bara att Ken Ring är så pinsam. Shoo bre?!

Idag har vi varit och veckohandlat på Ica maxi, sen har vi varit på Zackarias 2-årakalas här i kärnhuset. Jättetrevligt var det och en massa gofika! Rille har lagat bilen, vi har slipat klart och grundmålat bänken och ätit middag med familjen. Nu är vi hemma, Freja sover sen ett tag tillbaka och vi ser på Solsidan. Freja var helt slut när vi kom hem. Inte så konstigt, har varit en helg med fullt upp + att tidsomställningen inte direkt gör det bättre. Alla med småbarn måste tycka att denna omställning är lite knepig. Eller ja, alla tidsomställningar överhuvudtaget kanske. Men jag tycker vi gjorde det bra. Freja sov till åtta (sommartid) i morse, så då var ju ändå klockan sju, vilket är en helt okej tid att vakna tycker jag.

Idag åkte vi förbi vår nya lägenhet i röbäck. Nu har som börjat med golven och ska börja tapetsera. Vilket innebär att det kanske är två veckor kvar tills allt är klart. Håller tummarna att vi får flytta in tidigare :) Längtar så, och speciellt efter soffan och ikea-resan!

Hoppas ni haft en bra helg, ska uppdatera lite med bilder snart. Orkar bara inte lägga in dom :P Go´kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar